Cafè d'Especialitat i Sostenible a ECCO: Per un Futur Millor
Share
A ECCO Coffee & Bakery, no només ens preocupem per oferir el millor cafè, sinó també per com aquest cafè es produeix i com impacta el món que ens envolta. Gràcies al nostre compromís amb la qualitat i la sostenibilitat, el nostre cafè d’especialitat, elaborat amb Roastelier by Nescafé, no només destaca pel seu sabor, sinó també pel respecte al medi ambient i les comunitats que el produeixen.
Un Cafè Amb Valors
Amb el sistema Roastelier by Nescafé, treballem amb cafè d’origen responsable, un producte que garanteix bones condicions per als agricultors i un procés de cultiu que respecta el medi ambient. Això inclou la col·laboració amb iniciatives com Rainforest Alliance i UTZ, assegurant-nos que el cafè que servim prové de plantacions certificades en sostenibilitat ambiental i social.
Compromís Amb el Planeta
L’objectiu de Roastelier és garantir un futur sostenible per al cafè d'alta qualitat. Això es reflecteix en fets com:
- 54% del cafè utilitzat en el programa NESCAFÉ Plan prové de cultius sostenibles.
- S’han distribuït més de 160 milions de cafetos en 17 països per ajudar els agricultors a millorar les seves tècniques i produir cafè d'una manera més eficient i respectuosa amb la natura.
Cafè Fet Amb Cura
A ECCO, oferim un cafè torrat a la botiga que et garanteix la frescor i l’autenticitat en cada tassa. El sistema Roastelier ens permet torrar el cafè al moment, assegurant que cada tassa mantingui totes les propietats aromàtiques del gra, mentre que el compromís amb la sostenibilitat assegura que el producte final respecta el medi ambient.
Per què Tria ECCO?
Triar el cafè d'ECCO és optar per un producte que cuida tant el sabor com el planeta. Cada tassa que prepares amb nosaltres ajuda a construir un futur més responsable i saludable, tant per a tu com per les comunitats cafetaleres i el medi ambient.